Cautare

373 de rezultate pentru "rubrica decese comemoraronesti" (3.51 secunde)
Incidente secrete, observatii nesecretizate La acest mesaj, in rubrica privind securitatea, scrie clar neclasificat. Dean se intreaba ce puteau contine, in acest caz observatiile clasificate.
Pentru ca dincolo de ambalaj, Pachetul cuprinde, in aceasta faza, idei de politici publice si sursele teoretice de finantare, fiind listate la aceasta rubrica aproape toate masurile programelor operationale active in acest exercitiu bugetar al Uniunii Europene.
Doar ca iubesc niste oameni din preajma mea si nu pot sa-i las sa-mi aprinda lumanari (decat la rubrica Vii, sa fie clar).
In aceasta rubrica am inclus in trecut mai multe semnalari ale sale privind OZN-uri sau intalniri cu fiinte nepamantene. La sfarsitul anului 2015 el a publicat in Marea Britanie, la editura Flying disc Press, sub ingrijirea ufologului englez Philip Mantle, o carte intitulata UFOs over Poland (OZN-uri deasupra Poloniei).
este o rubrica in care va propun sa faceti cunostinta cu o serie de curiozitati din toate domeniile. Pe unele le stiati, in fata altora o sa va cruciti, uneori o sa spuneti ca nea' Gheorghita in fata girafei:
Acestia trebuie sa completeze rubrica "III Destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul datorat pe venitul net/castigul net anual impozabil" pentru virarea unei sume de pana la 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil/castigul net anual/castigul net anual impozabil pentru sustinerea entitatilor nonprofit care se infiinteaza si functioneaza in conditiile legii sau a unitatilor de cult.
- Ascultati rubrica Pagina de Istorie in fiecare zi, de luni pana vineri, dimineata de la 8:30 si de la 9:55 si dupa amiaza de la 17:20, numai la RFI Romania.
Din mai 2013 si pana in prezent, rubrica referitoare la sex putea sa fie necompletata. Cazul unei persoane hermafrodite a dus insa la schimbarea acestei situatii.
- Cetatenii romani pot evita eventuale situatii neplacute ce pot aparea pe perioada vacantei sau a concediului lor in strainatate consultand GHIDUL DE CALATORIE PENTRU SARBATORILE PASCALE 2018, postat pe pagina web a MAE, la rubrica Sfaturi de calatorie, sectiunea Ghiduri de calatorie (http://www.mae.ro/node/1552), precum si pe pagina de Facebook a Departamentului Consular din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, informeaza MAE intr-un comunicat de presa.
Iata textul scris de Florian Popa Micsan, pe care il incadram la o rubrica noua, lansata azi de site-rile nationale estiri.ro si einformatii.ro:
Andreea Sava a publicat pe blogul sau un articol la rubrica PENTRUFEMEIOCUPATE , intitulat: Adevarul despre detoxifiere, de la doctor Menci.
prima zi singura cu copiii (Autoare: MIRUNA IOANI) Miruna Ioani a publicat pe blogul siblondelegandesc.ro, un articol, la rubrica CU DEGETELE PE TASTE.
De asemenea, Iulia are o rubrica lunara de grooming in revista Tabu. - Dupa o experienta de 14 ani in domeniul farmaceutic/sanatatii (mezoterapie, deramato-farmacie, fitoterapie, cosmetologie, Dr in Stiinte Medicale) care credeti ca este cheia unui ten frumos/sanatos?
Cand asistam totusi si la un sondaj complet, in care sa existe rubrica distincta pentru modificarile pe care le-ar aduce nelipsitele si hulitele fraude de profil si manipularea inclusa in meniu, daca tot vorbim sub genericul "cum ar fi daca s-ar intampla?”
Am pus intrebarea daca aceasta masura va fi benefica si la rubrica de pe site-ul ziarului, cititorii fiind impartiti, aproape jumatate considerind masura inutila.
Nimic din astea nu e deranjant, de aceea am introdus rubrica "Parerea cititorilor " chiar pentru a afla parerile oamenilor, nu de forma.
(George Lazar) Precizare In materialul aparut ieri la aceasta rubrica a aparut eronat dr. Rodica Bontas - director la CJASS.
O dovedesc in primul rind nenumaratele anunturi de angajare care umplu rubrica speciala de publicitate din acest ziar. Mai nou, o dovedesc si salariatii de la fosta regie de apa, actuala Apa Grup, hotarita sa faca disponibilizari dar depasita de valul de cereri benevole, primite de la proprii angajati.
ziarul la rubrica de matrimoniale. Este locul în care se înghesuie cele mai multe persoane lipsite de vicii, cu o stare materială
Si totusi, nu putem sa fim atat de nedrepti si sa nu cautam si partile bune ale personajului nostru… Ei bine, „domnia sa” stanca/monument de prostie da bine la rubrica „Figurantul Zilei”.
google-analytics.com